Studio Jans is met sabbatical | Ik ga er tussenuit voor ik-weet-nog-niet-hoelang. Daarom is de webshop voor nu gesloten.

Over mij

Janneke eigenaresse studio jans

Hi paperlover, nice to meet you!

Welkom bij Studio Jans! Ik ben Janneke, maar mijn familie en vrienden noemen me Jans. Vandaar ook de naam van mijn shop: Studio Jans! Sinds maart 2019 ben ik eigenaresse van Studio Jans. Mijn liefde voor ontwerpen, papier en de vrijheid van het hebben van een eigen bedrijf komen allemaal samen in Studio Jans.

Als klein meisje…

Toen ik nog een klein meisje was (dat ben ik nu nog steeds met mijn 1.60 meter!) vond ik het al heerlijk om een tentje te bouwen en daarin mijn eigen winkeltje te maken. Ik verzamelde kaartjes, folders en kon urenlang fröbelen met alle papiertjes. Niet zo gek dus dat ik hier jaren later meer mee wilde doen. Als ik mijn kantoor binnenloop en mijn collectie zie dan ben ik instant happy! Ik hoop dat jij hetzelfde gevoel krijgt als je rondsnuffelt op mijn site.

Liefde voor ontwerpen

Alle ontwerpen die je op deze site tegenkomt komen van mijn hand (behalve de cadeauzakjes en het lint). Ik vind het heerlijk om te ontwerpen achter mijn Macbook, maar mijn allerlievelings is om nieuwe ontwerpen te maken op mijn iPad met een kleedje op de bank. Dat is echt een moment van opladen voor mij.

Studio Jans Collectie

De collectie breidt zich steeds verder uit. Naast de collectie kaarten en mini-kaarten, vind je ook de tofste stickers in de shop. En ik heb inmiddels een hele mooi lijn met cadeaupapier uitgebracht. Mijn producten zijn te koop bij verschillende (web)winkels. En daar ben ik trots op! Wil je mijn collectie ook verkopen? Neem gerust contact met me op. Volg je me op Instagram? Dan blijf je op de hoogte van de nieuwe collectie en krijg je een kijkje achter de schermen bij Studio Jans.

En wist je dat ik…?

  • Twee super lieve en gezellige kindjes heb en een ook nog eens een lieve én handige man.
  • Studio Jans ben begonnen toen ik zwangerschapsverlof had? Baby sliep veel en ik verveelde me.
  • Samen met mijn man ons eigen droomhuis heb gebouwd? (Nou eigenlijk alleen die handige man van mij dan), ik heb me vooral bezig gehouden met de inrichting. Maar ik heb me nu toch een fijn kantoor aan huis! Met een hele wand vol kaarten! *Knijp me!*
  • Naast het runnen van een webshop ook nog drie dagen werk als communicatieadviseur.
  • Heel blij word van wijntjes drinken met een goed gevulde borrelplank samen met vriendinnen.
  • Wandelen heel lekker vind, maar mezelf er te weinig tijd voor gun? Ik zet tijdens het wandelen het liefst een heerlijke podcast op of ik luister naar muziek van Kodaline of James Bay.
  • Het meest oplaad als ik alleen thuis ben met de deur op slot en lekker in huis kan lummelen. Drastisch op zoek naar meer lummeltijd!
  • Tijdschriften van achter naar voren lees? Who’s with me?
0
0