Over ons

Hi paperlover, nice to meet you!

Welkom bij Studio Jans! Wij zijn Carolien en Laura, 2 zussen die vol enthousiasme in 2024 Studio Jans hebben overgenomen van Janneke. Wij houden enorm van kaartjes, stickers, cadeaupapier.. noem maar op. Dit komt allemaal samen in deze shop: Studio Jans.

Onze liefde voor papier

In elke winkel met stationery moeten we even snuffelen tussen de kaarten, stickers en alle leuke goodies die daarbij horen. Cadeaupapier ergens laten liggen, is bijna onmogelijk! Hoe leuk is het dat we het nu zelf mogen verkopen en mogen snuffelen in ons eigen winkeltje. We zijn helemaal enthousiast over onze producten en hopen dat ook jij heerlijk snuffelt in ons online winkeltje!

Studio Jans Collectie

De collectie breidt zich steeds verder uit. Naast de collectie kaarten en mini-kaarten, vind je ook de tofste stickers in de shop. En ik heb inmiddels een hele mooi lijn met cadeaupapier uitgebracht. Mijn producten zijn te koop bij verschillende (web)winkels. En daar zijn we trots op! Wil je onze collectie ook verkopen? Neem gerust contact met ons op. Volg je ons op Instagram? Dan blijf je op de hoogte van de nieuwe collectie en krijg je een kijkje achter de schermen bij Studio Jans.

En wist je dat…

  • .. het overnemen van Studio Jans begon met een grapje, maar we het heel tof vinden dat we dit mogen doen!
  • .. we beiden houden van leuke kaartjes, stickers en de geur van papier.
  • .. Carolien elke maand haar man tijdens haar verkeringstijd een kaartje stuurde.
  • .. we altijd al heel véél creatieve ideeën hebben (en we dit nu echt doen, yeahh!)
  • .. het geen moment stil is bij ons, want we kunnen uren kletsen 😉
  • .. veel mensen vinden dat we identiek aan elkaar zijn.
  • .. we in alles een hobby zien, en daarom enorm veel spullen verzameld hebben.